Till Pappa o Mamma

Eftersom jag inte kommer kunna uppdatera nu när jag är i London så tänkte jag att jag bjuder på lite roliga filmer istället.. Så nu vet ni hur jag spenderar kvällarna när jag är ensam..





En solig och GLAD dag!



Denna vackra utsikt var jag bara tvungen att fotografera innan jag klev på spårvagnen i eftermiddags! Kyrktornet ni ser i bakgrunden är faktiskt en bar med 4 våningar dansgolv! Tänkte vi skulle besöka den jag och älsklingen på lördag! Har ännu inte varit där så får hoppas det bär av dit!

Idag har solen strålat utan dess like.. 22 grader och varma vindar! Snacka om att lite solsken gör gott för humöret..!
Idag fick jag gå hem halv 4 då det inte kom några barn till vår lekstund, Så skönt att få lite extra tid på eftermiddagen. Var och hämtade ut tågbiljetterna för resan imorgonkväll, tänkte de var lika bra att ha dem färdiga så de bara är att kliva på tåget.

Huset jag bor i är nu nystädat av Anna som fyllt år och ska ha halloween party på Lördag. Huset är nypyntat med en massa hallowen saker. Hoppas det blir en rolig fest!! och blir det inte så har jag ju alltid Leif!!!

Ikväll ska jag försöka sova, verkar som det inte är någon fest på gång i huset så kan ju alltid hoppas på en lugn natt. Har förresten provat en ny frukost några dagar i rad nu, minst 2 frukter, Gröt med jordgubbar, en smörgås, 1 glas färsk juice och en kopp te, och vet ni, jag är inte hungrig "hela" tiden.. eller inte hungrig fram till lunch i alla fall! Sen bär det utför tyvärr,även fast jag äter rikligt med lunch! Tok hungrig närjag kommer hem från jobbet vid 17 tiden.

Nej om man skulle ta och packa det sista.. =) IiIIhhh nervös och längtar som en galning....

Imorgon 19.28 bär det av..
Avslutar med denna kämpe:


Allt annat är grått o tråkigt men denna kämpar på ändå!!

långtråkigt!

Just nu är allt långtråkigt, vädret är konstigt, varmt fast mulet o grått, mörkt när du går till jobbet o mörkt när du går hem, Inget speciellt viktigt på jobbet så tiden står still. Plus att de har satt på värmen inför vintern och i ett litet rum med 5 dator, 7 personal och en diskmaskin som pumpar värme, plus att de är närmare 20 grader ute så blir detta lilla rum galet varmt. Vilket gör att folk blir frustrerade, svettiga och får ont i huvudet. verkligen kostigt hur de byggt detta hus. Nästan nybyggt och ändå ingen ventiliation. Nej ska bli så skönt att bli ledig i några dagar och bara tänka på annat! *mumma*

Idag har jag inte gjort mer än vanligt efter jobbet, hängt lite med Anna som precis kommiut tillbaka efter en New York resa. De skulle ut så medans de drack öl och poppade musik gick jag o borstade tänderna! FY saknar studentlivet...!

Känner även en tokstor stress över Umeå, fortfarande inte ett svar på någon lägenhet =( Hoppas verkligen det dyker upp något snart, börjar bli riktigt orolig som sagt! I värsta fall får det väl bli vandrarhem..

Åhh förresten har ju glömt berätta, hittade Leverpastej på affären igår.. GUD så gott det var, nästan lika gott som messmöret (som förövrigt är slut redan.. var ju såå gott) !
Vädret är jätte märkligt här, Mörkt grått och VARMT närmare 15-20 grader under dagen.. skitskumt att gå i tshirt i slutet på oktober och alla här e förvånade och inte alls vana med värme denna tid på året.!
Hoppas dock på lite solsken i London i helgen men man kanske inte kan få allt!

Nej nu ska jag ta o sova.. Tidiga kvällar annars orkar jag inte upp till klockan 7

Natti natt

mycket att göra!

Äntligen måndag och ny vecka!
Helgen har varit sååå lång, så jag riktigt tyckte det var skönt att komma till jobbet i morse.
Känslan höll i sig ungefär 2 timmar sen längtade jag efter helgen igen.
Jobbade till klockan 17, direkt hem, ta en yoghurt och sedan iväg med Louise och stor handla. Så skönt att kunna åka till ASDA (samma som willys fast bättre) och handla på sig billiga saker som jag nu stoppat i frysen tills min stora kärlek kommer i helgen.
Sen har resten av kvällen bestått av att försöka lista ut vilken tunnelbana jag ska åka med på torsdag ifrån tågstationen. och kan ju säga att det inte bara finns 1 att välja på.. 1 miljon avgångar och färger och ja allt. men tror jag hittat rätt nu så borde lösa sig... 
          http://www.pembridgehotel.co.uk/index.asp
  
Detta är hotellet vi bokat, ser ju fint ut så får hoppas på det då!

Vi kommer att spendera hela fredagen och halva lördagen i London, sen blir det Halloween party hemma i nottingham!Längtar så mycket efter helgen nu, men den kommer väl gå superfort och sen är det väntan på jul igen.. förresten: 58 dagar idag till jul!!

På jobbet idag så var det jag och Hayley, en jätte rolig 27 årig tjej. Vi spenderade eftermiddagen med att prata skit eftersom det bara var jag och hon kvar på kontoret på eftermiddagen. Ingen av oss hade så mycket att göra så vi pratade på. Skönt att prata med någon som är intresserad och är lite äldre än 20.. Hon har 2 barn och det är världens fart på henne =)

 Nej nu ska jag ladda för en ny arbetsdag!! 3 ensamma nätter kvar....


Världens längsta söndag!

Ibland kan verkligen en timme göra mycket. Har ju haft en hel timme till idag! Har tittat på klockan säkert hundra gånger den senaste timmen eftersom jag "normal" tid ligger nerbäddad nu. Dagen idag har inte bjudit på mycket alls.. Har suttit vid datorn, bokat lite tågbiljetter till helgen och kollat på film. ja just ja, har ju gjort pannkaka oxå! Mumma, till pannkakan stekte jag wookgrönsaker och åt lite salami, inte världens bästa kombination men det var ganska gott faktiskt!

Nu är det bara 4 dagar tills leif kommer, Jag behöver verkligen sällskap av en vettig människa nu! Nån att prata med i dagarna 5! Kommer bli tuungt när han åker hem igen men ska försöka att inte tänka på det redan!

Verkar som maskinen i mitt rum har gjort sin verkan och tar bort fuktigheten. Kuddarna är plötsligt torra och inte fuktblöta som innan! VIlket känns betryggande!

Imorgon är det arbetsdag igen, ganska skönt att jobba dagtid, tror jag ska satsa på det i framtiden.. Alltid lediga helger, fria kvällar! Jobba när man är som piggast!

Nej nu är de natti, klockan är ju faktiskt 8.25 alltså 9.25 (igår) så får passa på att njuta av en timmes extra sömn! KRam och godnatt där ute

Godmorgon härliga söndag!

En påminelse:
Ni har väl ställt om klockan!!!

Igår vart det en sväng till grann-puben. En student pub som serverar BILLIG öl. Köpte 3 pitch med ÖL = 60 kr! Superbra! Billig fylla liksom! Sen intelligenta jag skulle välja öl och bartendern förstod direkt att jag inte var härifrån så han ville veta vart jag var i från osv. berättade att jag var från Sverige och då ville han ju naturligtvis veta vad vi har för kända ölsorter.. Fråga gärna vilken fråga som helst.. men INTE om öl. Kan ju inte skit. Kläckte ur mej pripps blå för de var det enda jag kunde komma på! Men den hade han minsan aldrig hört om.. Så ja.. tips på svenska öl mottages gärna!
Eftersom klockan nu bara e 9 en söndag morgon.. så kanske man skulle ta sig en promenad i solskenet.. ser dock kallt ut utanför fönstret.. men solen skiner och fåglarna kvittrar så så illa kan det ju inte vara.
Hoppas allt är bra med er där hemma! Nu blire frukost!
Ha en underbar söndag!!

Pappa...

Som du kan se har jag lagt upp lite video film som du kan se på! Det enda du gör är att Sätta på högtalarna sitter en knapp på sidan av ena högtalare bredvid data skärmen.. (eller be mamma om hjälp) sen trycker du på bilden så börjar den spela!
Lycka till!

Det är Robin Hood jag vill ha..

Har idag spenderat dagen med Robin Hood och män i trikå! Vet inte vad man ska säga om män i trikå men inte är det läckert..

hihi. Ska försöka lägga upp lite film för er tänkte jag! Om det nu går! Men ger det ett försök..
En sån här kan du tillverka pappa, Svarv utan vev..
 

Överlevt!

Äntligen hemma på trygg mark igen. Det var skitspännande att åka till London, inte för att jag gjorde något utanför St.Pancras och tunnelbanan, eller jo jag åt ju på Burger King som ligger utanför tågstationen (som för övrigt,tågstationen alltså, inte får plats på ett kort utan man måste ta 3 kort för att den ska rymmas). tidig morgon vilket var jobbigt då mina "kära" (eller hatobjet förtillfället) grannar valde att ha fest till klockan 2 i natt. och alla som känner mej vet hur viktigt det är med sömn för mej.. Var trött men entuiastisk! Resan har gått klockrent, så skönt när exakt vet vart man ska gå, har gott om tid och inte behöver stressa osv! Sån känsla brukar jag ha för dålig planering för. Så nu har jag nog växt 2 cm minst i stolthet över mej själv =)
 
Kom precis hem, ska göra middag, vad jag nu kan hitta på för nått! Vill inte gå till affären men mitt hyllplan i kylskåpet ekar dödstomt. Har ju kyckling i frysen så kanske skulle göra något gott med det.. hmm ja vi får se vad det blir!

Middags dags! Hörs snart igen!

Hur tänkte jag?!

När jag packade min resväska för att åka hit så packade jag ner 1 bok, 1 bok och inte vilken bok som helst utan en skolbok,

haha, skulle verkligen vilja ha något lättläst på svenska nu.. så tyvärr så får det bli en tung skolbok! Så den får följa med på min resa imorgon! Är jätte nervös, hur ska lilla jag klara mej helt själv i London?? Tur det finns taxi.. Har planerat hela resan fram till London.. bara jag inte gör som när jag skulle till Övik och somnade strax innan slutstationen i sundsvall och hamnade fel i Sundsvall.. eller som när jag glömde väskan på bussen och kom på det när jag klev på tåget på väg hem.. haha nej i imorgon är det den vuxna och glasklara Hanna som åker..! Den mogna och ansvarsfulla personen!

Iiihhh det går nog bra! Måste sova nu så man orkar upp i ottan.. Håll tummarna för mej!!!


Hur tänkte jag?!

När jag packade min resväska för att åka hit så packade jag ner 1 bok, 1 bok och inte vilken bok som helst utan en skolbok,

haha, skulle verkligen vilja ha något lättläst på svenska nu.. så tyvärr så får det bli en tung skolbok! Så den får följa med på min resa imorgon! Är jätte nervös, hur ska lilla jag klara mej helt själv i London?? Tur det finns taxi.. Har planerat hela resan fram till London.. bara jag inte gör som när jag skulle till Övik och somnade strax innan slutstationen i sundsvall och hamnade fel i Sundsvall.. eller som när jag glömde väskan på bussen och kom på det när jag klev på tåget på väg hem.. haha nej i imorgon är det den vuxna och glasklara Hanna som åker..! Den mogna och ansvarsfulla personen!

Iiihhh det går nog bra! Måste sova nu så man orkar upp i ottan.. Håll tummarna för mej!!!


time for work!

Visst är det väl lustigt, hade jätte mycket tid nu på morgonen så allting har tagit lite extra lång tid.. o ändå så måste jag skynda mej till jobbet nu?! Haha.. HA en FANTASTISK DAG KRAM

Godkväll mina när o kära!

Så här fint är mitt fönster nu;

Nymålat med något som ska stoppa tillväxten av mögel! Luktade apa men känns tryggt nu!
PLus att jag fick denna maskin:


Den sug upp allt vatten i rummet och jag känner redan skillnad! Inte den här rå kalla kylan längre utan nu är det kallt bara! Mycket behagligare kallt! Så glad att jag ringde Allan och bad han om hjälp! Plus att han gav mej en puss på kinden, haha. När vi skulle hälsa så gav gubben mej en puss på kinden.. Blev lite bakvänt men man gör tydligen så med äldre här! Så nästa gång vi ses pappa då förväntar jag mej en puss på kinden!

Annars har det inte hänt mycket idag, tog mej jogging tur och har pluggat lite. Lagade lax o ris till middag (gick mycket bättre än steken) lax e något jag kan!
Nu blir det till att borsta tänderna och just ja, JA Anita jag kollar priser på skorna åt dej i helgen, no problems! Kul att du gillade dem..
Nej natti natt eller godmorgon kanske ;)


Dagens upptäckt:

Jag är värdelös på att laga stek.. Den blev seg och jätte tråkig. Usch inge gott alls! Så har 3 stora stekar kvar så de ger jag frivilligt bort till mina rumskompisar! Hoppas de gör någon glad!

Här e det tråkväder på hög nivå, grått o kallt, tur man har mössa o vantar och en härlig halsduk.
Nu är det bara én vecka kvar tills hjärtat kommer och hälsar på mej. Längtar så man kan bli tokig ;) Blir en 2dagars i London sen en massa utflykter i nottingham i 4 dagar! Mumma =)

Idag har jag lite slapptid på eftermiddagen eftersom Allan, Äger till huset är här och tar bort möglet och målar om mitt fönster så de inte ska komma något nytt. Har även fått någon maskin som tar bort all fuktighet i rummet! Superbra hoppas jag det blir! Så jag fick ta "ledig" på eftermiddagen om jag skrev lite på mitt arbete. Vilket jag naturligtvis gör !

Nej dags att plugga lite igen då! Puss o kram

Dagens upptäckt:

MÖGEL! inge vidare skoj...



Så här glad var jag innan upptäckten ;)


Nej fy vilken dålig start det blev me möglet, förklarar dock en hel del, konstant trött och huvudvärk. Har mejlat bilder till husägaren, får se om han bryr sig..

Nu har dessa åkt på:   Ucsh längtar verkligen efter värme nu o alla nära o kära där hemma..

KRAM OCH GODNATT!!


på väg till jobbet...

Sådär, då var det måndag igen, bara till kliva upp och gå till jobbet. Idag blir det till att gå på gymmet, Älskar känslan av träningsvärk. Runda igår morse har satt sina spår på en väldigt öm bakdel =)

Nej nu blir det frulle och sen en promenad till jobbet!

Ha en fantastisk måndag och lev i nuet! KRAM

Jacka och skor..

Här har ALLA UGG skor på sig.. Är det något som skulle fungera hemma?! De är tokbilliga, varma som sjutton och gudomligt sköna MEN Fula som fan!


En annan fråga som går runt i mitt huvud är om man kommer använda en rosa tok snygg jacka i Sverige!? Tappat helt begrepp om vad som funkar hemma.. Gillar den rosa jackan så  galet mycket plus att den är billig.. men tänker inte köpa något som jag inte kommer använda..
Så vad säger ni? UGG o rosa???

Morgon stund har verkligen guld i mund

Vaknade vid 9-tiden imorse av solen rakt i ögonen! Härligt värre, såg så där höstigt solkallt ut! Så efter frulle fick det bli en joggingtur, Tog även med kameran.. Så ni som behöver ett gott skratt kan ju titta på dessa ;) haha. Måste ju vara lite påhittig, ni får ursäkta att håret och ansiktet står åt alla håll, e ju faktiskt ute och joggar ;)

Hittade på ännu en vacker kyrka.. Vet inte vad det är med kyrkor men jag gillar dem starkt!
     
Vackra postlådor måste jag säga..


En mysig parkbänk.. Tänk er att sitta o ta igen sig på denna med din kärlek..


Påhittiga jag...


Nej nu  blir  det plugg...

Tråkigt!

Jag har tråkigt.. En lördagkväll o allt! Men är duktig!! Kommer ju spara en massa pengar ikväll. Kommer dessutom må prima imorgon när jag vaknar, vilket jag anser som lyxigt på en söndagsmorgon.. (peppar mej själv)!

Tänker försöka börja skriva på mitt arbete nu.. Mycket att göra i veckan så pluggar jag på lite ikväll så ligger jag steget före (klappar på huvudet). Ska bara göra en massa annat först.. Sen så ska jag sätta mej o plugga.. hihi

Till middag idag fick det bli vitlöksmarinerad kyckling, wookgrönsaker och Majskolv



Så här ser mitt skrivbord ut ikväll. Lite stökigt jag vet men har ju inte så mycket plats att förvara sakerna på...

En lördag kan bjuda på mycket..


Undrar vad denna man tänkte på när han önskade frisyr...






Eftersom jag inte hade någon med mej så fick jag ställa kameran på en parkbänk och springa för att få vara med på kort ;)


Så även i detta fall.. ska se ut som jag luktar på blomman ;)




Här slänger man hundskiten...









En mycket härlig park!









VACKERT!!

Rogivande..




Hur i helsike växer detta träd?! Från Kina iaf..






Undrar vad detta är för en fågel?!





Kärlekspar..







TUr man inte ser hur fort jag slängt mej ner på bänken för att hinna ;)

Vackert hus

Vacker bar. kolla in alla krumilurer


Så, det är vad jag har gjort idag! Varit i parken ;) Annars e det väldigt långtråkigt just nu.. händer inte mycket alls!
Har städa köket lite och pratat med mamsen och Leif..
Nej nu ska jag glo lite på svensk tv på internet..
KRAM På er..

En vilodag!

Idag är en lugn vilo dag, sitter o surfar och försöker komma på en bra lösningen för mitt boendeproblem i vår. Sitter även o chattar med Storebror!  Bra tidsfördriv tycker jag.. =) Fick smaka en underbar lasagn igår kväll, Emelie i mitt hus hade gjort en fantastisk lasagn. Måste komma ihåg att fråga hur hon gjort. Just nu sitter jag och äter det sista på min godispåse, M&Ms är min nya favorit!
På Tvn är det Scobi doo (?!) mycket givande..!

Är mulet här och på gränsen till regn.. tråkigt men har ju iaf inte varit utanför dörren idag så gör ju inte så mycet vad det är för väder..!

Ikväll blir det fish and chips och kanske det slinker ner en öl också! Vem vet.. ;)

Nej nu ska jag lyssna på lite musik och dricka en kopp TE!

Ha en underbar fredag där hemma!

Inlägg tillägnat ÅSA!!

Åsa min käre vän, när jag såg detta så kom jag o tänka på dej DIREKT! Kan du verkligen motså denna inbjudan?

http://www.ticketmaster.co.uk/promo/q93whv?camefrom=CFC_UK_BUYAT_groundctrl

Tue 03/11/09
18:00
Backstreet Boys - Premium Package
Metro Radio Arena - Newcastle Upon Tyne
Find Tickets
Tue 03/11/09
19:30
Backstreet Boys
Metro Radio Arena - Newcastle Upon Tyne
Find Tickets
Wed 04/11/09
18:00
Backstreet Boys - Premium Package
MEN Arena Manchester - Manchester
Find Tickets
Wed 04/11/09
19:30
Backstreet Boys
MEN Arena Manchester - Manchester
Find Tickets
Sat 07/11/09
18:30
Backstreet Boys
SECC - Glasgow
Find Tickets
Sun 08/11/09
18:00
Backstreet Boys Premium Package
LG Arena Birmingham - Birmingham
Find Tickets
Sun 08/11/09
18:30
Backstreet Boys
LG Arena Birmingham - Birmingham
Find Tickets
Mon 09/11/09
18:00
Backstreet Boys Premium Package
Liverpool Echo Arena - Liverpool
Find Tickets
Mon 09/11/09
18:30
Backstreet Boys
Liverpool Echo Arena - Liverpool
Find Tickets
Tue 10/11/09
18:00
Backstreet Boys VIP Experience Package
The O2 - London
Find Tickets
Tue 10/11/09
18:30
Backstreet Boys
The O2 - London


Nu är det du som tar ditt smala arsel och kommer hit... Backstreetboys o allt. Kunde verkligen inte komma på något bättre att locka dej med... Jag vill GÅ!!!

Hemlängtan!

Hemlängtan när den är som värst! Pappa fyller år och INGEN att prata med på varken SKYPE eller facebook eller nått!! Alla är ju liksom hos pappsen och äter tårta o har det mysigt! SÅ jag gick till affären och köpte mej en påse godis, e ju trots allt pappas födelsedag ;)

Här har hösten riktigt kommit idag, Regn, rusk och dimma, typiskt englandsväder. Men sägs att det ska bli fint till helgen igenn så får väl hoppas på det då!

Håller tummarna på att jag klara mej från Svininfluensan, en vecka sedandet bröt ut på tom och 2 veckor sedan för Anna!Så peppar peppar verkar jag klarat mej!

Har fått lite nya uppgifter på jobbet, eller fått information om att jag ska få nya/mer uppgifter. Kommer bli kul då jag ska få ha hand om mina case (ta hand om egna fall).. Spännande och få lite mera kunskap och får hoppas man inte missar något viktigt!
Har märkt mycket märkliga saker med engelskor/män, de frågar gärna tusen gånger minst hur du mår och kallar dej `My dear´ och kassörskan i affären kallar mej för `my love`... Sen när blev jag kassörskans älskling?! Skulle jag svara på frågan hur jag mår att jag mår skit (nu har jag inte gjort det) då skulle de bli jätte förvånade o lyckas se jätte upptagna ut! Sen det här med TE, jag KAN INTE dricka mer än 2 koppar på en dag för då får jag gå på toa minst 5 gånger på några timmar men det fattar man inte på mitt jobb utan tycker jag är lite otrevlig som inte säger jag när de frågar om jag vill ha TE, men de börjar sakta förstå att jag inte är någon höjdare på svart TE..

Sen att de serverar chips till allt är en gåta, varje lunch trycks det en MINI(som tur är)påse med chips.. Inte undra på att de är feta som grisar.. Vågade mej på att väga mej idag och har inte gått upp ett kilo (ner 1 kilo) på denna tid. Kan bero på att jag promenerar mycket. Men tror ändå att i slutändan så har jag nog gått upp några kilo haha, man kan ju liksom inte slänga chipsen som kommer med lunchen och man kan ju bara inte, inte äta fish and chips när man är i England.. hihi

 

Nej nu ringer Leif så nu får jag äntligen någon att prata med!

Trevlig kväll på er


Grattis PAPPA

Världens bästa pappa fyller idag (läs 15 okt) år! Önskar så att jag var hemma o fick lite tårta.. men får ta igen de till jul..! Eller hur sa vi nu då pappa?!

Händer inte så jätte mycket här nu.. Det rullar på!
Var iförsej på danskurs igår kväll och det var super skoj, skönt att få digga till lite musik o få dansa lite! De är en härlig känsla! Så de hoppas jag fortsätta med.


Eftersom vårat hus som jag bor i är såååå otrooooligt bra isolerat så har jag nattetid på mej både tshirt och nattskjorta plus flanell byxa och tjocka strumpor.. Trots detta vaknade jag i natt som var och skakade av frossa, längtar verkligen hem till en varm och skön säng.. måste nog köpa näsvärmare oxå, tänk er känslan av att sova i tält när det är kallt och man vaknar fuktigt o genomfrysen.. suck väldigt synd om mej måste jag säga ;)



Har även fått svininfluensan i huset, Anna  och tom har båda blivit rejält sjuka, hoppas hoppas hoppas jag klarar mej..

Nej.. Sova e det nu dags för! Sista arbetsdagen innan helgen imorgon =) Så skönt!! 

Sunday roast..




Kan vara på grund av dessa jag hade lätt huvudvärk igår...
Notera även paralyt jag har  med mej in  på krogen!!!



Idag har mina huskompisar lagat sunday roast med svensk efterrätt: Hallontårta



Gilla den hemlagade betydligt mer än den på resturang! Det som serverades var; Broccoli, ugnstekta morötter med potatis. Nån blomkål me ostsås= bäst, Hel grillad kyckling, ugnstekta rödbetor, yorkshir pudding, stora grillade potatisar, bacon!

Så mycket bättre än den jag åt för någon söndag sedan.. Sen avslutade vi med hallontårta! Till och med bakade tårtbottarna, god som sjutton blev det. Men har lite ont i magen nu efter all gotta.

Nu ska jag stänga de blå för att sova några timmar!
Nu är det mindre än 17 dagar tills min lilla älskling är här.. Längtar som en tok!!!

Godnatt =)


bild uppdatering..

Mina Nya FINA hatt..



Öl i mängder!!


 En trevlig herre som hade byggt tältet..    
FÖrst dit, sist hem..


Fredag


Glass bil =)



Nu ska jag på detta:


Uppdate

Det är hit jag går varje morgon;





Fick tipset att tända ljus för att få bort fuktigheten i rummet, som ni kan se så är det rätt fuktigt!


Igår var jag och köpte mej en jätte fin hatt/mössa, Leifs kommentar var: 

"Ska bli roligt o höra vad Helena tycker om den där.."

Så inte vet jag?! Antar att de verkligen var min stil, varm o go är den iaf.. Bilder kommer senare =)

Idag ser jag verkligen fram emot beerfestivale (ölfestivalen) ska bli så skoj och gott att få testa en massa olika öl..!

 Nej nu ska man kanske krypa ur pyamasen klockan är ju ”bara” 11.37. Skönt med ledig dag! Ha en mysig fredag där hemma!! <3


Händer inte så mycket..

Men en bild kan jag bjuda på!




Allt väl med mej annars.. dagarna rullar på, sakta men säkert!
Måste in till stan efter jobbet imorgon o shoppa, mina skor har nämligen gått sönder så nu har jag inga passande arbetsskor.. Höll i för övrigt min första egna lektion idag, var väldigt lugnt då de bara kom en mamma med sin unge! Mén ett väldigt speciellt fall ändå!

Blir tidiga kvällar, vilket e behövligt då jag blir väckt så många gånger på nätterna, sirenerna på polisbilarna här e verkligen GALET skrikiga!

 
Här e en av skolans byggnader, super häftig då fram delen hänger ut i luften som en balkong..så man kan ha "kontor i luften"




Nej nu Ska jag ta o minsan sova, Nån som har nått boende i Umeå förresten at dela med sig av? Börja få panik.. ska ju dit i jan för1 års studier...

dålig uppdatering!

Har inte hänt mycket alls, förutom gratis lunch igår..=) Var iväg på nått informationsmöte för mentalt sjuka och de bjöd på lunch under tiden som de mentalt sjuka sjöng och läste dikter. Gott o gratis ;)

Har även fått lite roliga extra roliga nyheter.. 2 av mina favoritflickor kommer över i November, de ni, kommer bli skitskoj kan jag lova.
plus att jag ska eventuellt få åka på kurs i London = Toppen, finemang!! VErkligen inte helt fel att få ta en dag för kurs i London!

Annars har jag mest varit total slut, önskar jag bara fick sova hela tiden.. vet inte vad som är fel?! Luften? Knarkarna som röker på kanske.. tror på de sistnämnda hihi.

simmar har jag gjort idag, minst 40 längder.. verkligen skönt att ha så nära till simhallen och att det inte är så farligt dyrt. Har inte tagit mej till gymet där än, på något sätt bekvämt att simma, simmar mej ju iaf andfådd så de e ju liksom träning fast jag inte behöver ta i på samma sätt ;) Ja ni förstår nog.

I helgen blir det nog en massa skoj, Beerfestival (Ölfestival) i Sheerwood kyrkan. Kan bli hur skoj som helst!

Nej nu ska jag sova, sov morgon imorgon men e ju så trött så sluter nog mina ögon nu!

Godnatt där hemma =)

upptäcksfärd ala söndag!


Dessa vackra gravstenar stog gömda i en park, undrar vem de tillhör?




Här kan man vila om man vill... =)



Mysigt hotell för den som vill komma o sova över!






Varför inte?! Bo i en skorsten..

Lite tufft ändå...


inte gjort mycket idag

har verkligen varit en slapp dag idag.. en urtråkig dag alltså! Skulle gå o kolla på festivalen men det började spöregna, skulle gå på bio men orkade inte trotsa vädret.. Enda positiva är väl att jag haft en av mina bra kockdagar idag, till lunch fick det bli kryddigwook:

och till middag fläskfile i vitlökssås med pasta sallad, dock ingen bild på.. Tog på denna underbara varelse istället:
En underbar liten ekorre som sitter och spanar in oss genom fönstret varje morgon.. och ja, jag vet, vi har asfula galler runt fönstren, men säkert i alla fall!
Sen gick jag till affären och hittade denna underbara öl (kan den vara annat??) det stillande (eller snarare ökande)  hemlängtan..

En blond LEFFE öl.. Saknar dej älskling!!
Annars har jag verkligen inte gjort mycket idag.. städat lite och surfat en hel del..
Ligger till sängs redan 21.00 en lördags kväll, skamligt men behövligt..


aldrig mer mamma...

du får säga vad du vill mamma, jag går aldrig mer ut i skogen! HIttade denna artikel på aftonbladets sida

http://www.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/inrikes/article5851630.ab

(klicka på den understrykna länken för att se videoklippet)

Attackerad av en älg... fy aldrig mer skogen för min del...

i chock!

Jag är i chock, galen chock! Jag har hittat min första rynka.. i en av skrattgroparna, skrattgropen liksom stannar kvar när jag inte skrattar.. Vart ska detta sluta?! o herregud. då var det kört då! ;) Lika bra att skratta ännu mer då nu när det redan börjat!!  Börjar förstå vad de menar med att efter 25 går det utför...

väderrapport!

Kan bara meddela att vi har ca 15 grader, solsken och lite lagom blåst! Fortfarande sandalväder.  
Hur har ni det ??! hört rykten om minus grader...


*lycka*

Nu har jag och kärleken bokat allt för en härlig wekeend i London!! Kommer att bli hur fantastiskt som helst.. blev lite dyrare än tänkt men vill gärna slippa vägglöss, säng på hjul, slippa flytta sängen för att komma in i badrummet osv. Så nu håller vi tummarna på att vi gjort ett bra köp!
Har även pratat med lillasyster yster idag, min kära syster!! <3 Det livade upp min tillvaro lite, så nu tar jag mej igenom denna helg också.
Hade tänkt ta en tur till karusellerna idag men det regnade när jag vaknade så tog en tur till stan med bussen istället. Köpte busskort och lite godis okej jag erkänner, ett par byxor också, men de var JÄTTEEEE billiga.. hihi ett par svarta kostymbrallor fick de bli.

För er som gillar skor och handväskor rekomenderar jag inte att åka hit, man kan bli galen.. väskor överallt, skoaffärer överallt.. ja o alla som känner mej, vet hur svag jag är för väskor!! Höll på att  köpa en idag men tänkte faktiskt till!! Kom på mej själv med att jag faktiskt inte behövde en sådan väska, de ni ;)

Nej nu ska jag ta o dricka lite cola och äta lite chips (eller crips som de säger här)


Ha en underbar fredag där hemma!! KRAM

sim sim siiim sim

Har varit och avverkat 40 längder(!!!!) simning idag! Så stolt (klappar på huvudet), Inte snabb e ja men det går framåt iaf. Är fortfarande speedad av vår uppmuntrande talare på föreläsningen idag, men börjar bli lite trött nu så det blir en tidig kväller trots ledig dag imorgon. Imorgon tänkte jag dessutom ta mej till en festival i närheten, 500 åkattraktion, men har ingen att åka tokeriet med, tycker verkligen att du borde komma hit PAPPA och åka med mej..! o ja leif de hade varit skit skoj att ha dej med oxå haha men du känns lite feg om man jämför med pappa o mej ;) hihi!

Nej nu blir det en skvallertidning och sen GREY`S ANATOMY, som jag längtat!!




"Lite" information som jag fick med mej hem.. har att läsa ett tag om man säger så---


Tur man har Körsbärspaj och en skvallertidning att se fram emot!!


och ja, jag har inte bytt lakan sen jag kom hit ;) för er som observerat det! men tvättade e de, äger ju bara ett par o tänker lägga pengarna på något roligare än sängkläder (öl tillexempel)

Nu tar vi över världen!

Den känslan svävar jag just nu på. Allt jag tar för mej kommer jag klara! Allt jag vill kommer jag att göra, jag är bäst i världen!
Som ni kanske förstår har jag varit på en grym föreläsningsdag, Vissa människor bara binder än genom att prata.. Dagen idag har bestått av föreläsare om hur man gör för att alla barn ska nå sin fulla potential, var speciellt inbjuden eftersom det bara var chefer där. En jätte dyr och stor lokal hölls aragemanget i. Massor av exotiska frukter och super god plock mat till lunch! En fantastisk dag som avslutades med en suverän föreläsare, han är känd från Tv showen "pokerface" och gick in med inställning att han ville vara med i en Tv show i sitt liv ( inte för pengarna alltså) och han kom 3a och vann 65000 pund.. och vet ni vad människan gör med pengarna? Jo han går ut till allmänheten att de kan ansöka om 65 pund hos honom, inte för att spendera själva utan för att någon annan ska få de i sin tur kan göra en skillnad för någon.. han var fantastisk att lyssna på och så inspirerande.. Så nu jäklar tar vi över världen ;)
Ett av hans ledord; *Its not the cards to blame its how you play*

Nej nu ska jag ta med mej min positiva energi och gå o simma! Har varit en Jätte bra dag!!! Precis vad jag behövde.. Och så var det ju gratis mat!! ;)

Pussa!!


RSS 2.0