mycket att göra, mycket lite tid!

Ja då var det helg igen och Äntligen Ledig. rivstartade dagen med storstäd och matshopping. Sen blev den lunchbjudning för mamsen o papsen. Tror det var mycket uppskattat =) Kärleken han har stuckit på mcträff så en annan har roat sig ute i valbo hos mamsen o papsen hela dagen! skönt att få vara "barn" ibland ocgh bli lite ompysslad.
Verkar som vi får ny lägenhet, frågan är bara när och hur?! Gavlis verkar vara lite bökiga när det gäller att byta lägenhet sisemellan grannar. Men hoppas på att det blir snart!

Imorgon blir det en trevlig dag. tjejkväll med efterlängtade damer! Kan inte bli bättre!!

Nej nu ska jag ta o krypa till kojs i en ensam tom säng. Både bra o dåligt... Saknar min prins <3

Sool <3

Är så härligt att vara ledig när solen gassar på! Gårdagen slet vi i trädgården och har nu äntligen börjat få riktigt fint igen. Avslutade dagen med grillning ute hos bästa mamma o pappa. Mums sa magen.

Just nu sitter jag o väntar på att barnen ska vakna så vi kan äta frukost och dra till plantagen och köpa lite blommor o så. Kärleken har jobbat natt han så han sover som en stock ett tag till.

Min nackspärr vill inte ge med sig, hjälper ibland med 2 alvedon (ipren hjälpte inte alls) men ibland är det som om någon kör 2 köksknivar i nacken på mig. Snälla släpp!! Blir så  jobbigt att jobba annars..

Oj nu vaknade C till liv. dags att börja med frullen!


Ännu en vecka!

Jag har nog varit med om den mest intensiva och mest spännande veckan i mitt liv..
Självförsvar och brandsäkerhet
Hygien och överlevnad
Ja allt mellan himmel och jord har gåtts igenom!
Tyvärr så sitter jag idag full med blåmärken och en grym nackspärr efter veckans bravader. Självförsvarskursen e rätt rolig men ack så ont det gör.
men det bästa av allt är nog att jag känner redan nu att jag kommer trivas i sommar! Tror jag gjorde rätt som tackade jag till denna chansen!
Nej nu klarar min nacke inte att sitta här något mer! Puss o trevlig helg <3

RSS 2.0