wihoooooo =)

Imorgon bär det av till svenska sidan igen!! Hur underbart kommer inte det bli?! Har inte packat om något idag så kan säga att jag är redo för avresa nu! Önskar jag fick gå o lägga mej NU så det blev onsdag någon gång!

För att komma i rätta stämmningen så diggar jag svensk julmusik:


vååååår juuulskinka har ryyyyyymt... hur kan en gris bara försviiiina!

Blev hemskickad klockan 14 idag så jag kunde pyssla innan hemresa MEN jag har inte haft någonting alls att göra. Har damsugit men med tanke på minda 2 kvm så tog de ungerfär 20sek. Ingen att chatta med på internet heller, tror alla har fullt upp med sitt julpysslande hemma!
Nej men om man kanske skulle pyssla lite... men med vad?!
haha hittade denna låten;

Händer väl inte oss iaf ;)

packa i, packa ur, packa om, packa i, packa ur, packa om..

Ja ni kanske förstår..! Nu är det nära, eller som Leif skulle sagt; "imorgon kan man säga att imorgon kommer du hem.."

Dagen idag började perfekt, strålande humör ända tills jag klev utanför dörren och halkade 6 trappsteg ner, slutade med ett gallskrik av smärta.  Kan säga att jag har ett jätte fint blått/lila stort märke på halva skinkan. Nackspärren som så snällt försvann igår kom tillbaka blixtsnabbt. Kan säga att jag inte var på samma bráa humör resten av dagen. På jobbet fanns det inget att göra heller, skrev lite på ett fall, som slutade med en dispyt där jag stod på mej och visade mina framfötter som den blivande socionom man är. SLutade iaf med ett samtal chefen där jag fick beröm för att jag stod på mej och visade framfötterna *klappar duktigt axeln*. Mannen som jag hade dispyten blev dock sur och smällde igen dörren i ansiktet på mej och sa inte ett ord till mej på hela eftermiddagen.

Kommer dock att sakna några av människorna här, man har verkligen blivit en i gänget och vi förgyller varandras dagar! men inget slår svensk mark!! Har även blivit erbjuden jobb här, tackade dock nej!

Imorgon är sista dagen innan hemresa, ska bli såååå gott! (I alla dess bemärkelse..) Är på bättre humör nu när jag har musik på HÖG nivå och har packat klart (!?) 14,75kg väger min resväska, (max 15kg tillåtet) så jag hoppas verkligen att vågen stämmer. ska försöka låta bli väskorna nu!

(Påminelse till mej själv, Tisdag: ring o boka taxi!!)
Kan tyvärr inte ladda upp några bilder då jag packat ner alla tillbehör, och har förresten inget roligt att lägga upp heller!

Nej nu ska jag vila min stackars rygg. Kan inte sitta länge då gör det såå ont, kan man ha musarm i ryggen?!

KRAAAM snart syyyns vi =)=)=)

vilka minnen:

Herregud vilka minnen som ploppar upp när man hör denna låten;


Någon mer än mej som minns den där dagen i Älvarleby, om jag inte minns fel så var det `fallens dag` och jag hade gått ungefär en grundkurs i bugg.. med andra ord inte en takt rätt. Dock minns jag denna låten som igår!! hahaha.. min jojjo min jojjo..
fan jag måste verkligen ta upp buggen igen..

löst sig till slut =)

Tog en promenad till stan idag och skulle lämna tillbaka min handbagage väska, enda problemet var att man inte fick lämna tillbaka sakerna man köpt utan var tvungen att byta. Blev rasande och skällde ut stackars turken som sålde skiten. SLutade med att hans turkiska fru blandade sig i o blev hysterisk. Efter  mycket om o men ( även en promenad för att lugna ner mej) så tog jag en ryggsäck och en handväska för bytet mot väskan istället.

Har packat o donat de sista ida och får tyvärr lämna ganska mycket till nästa hemresa, skor väger oförskämt mycket..

Är helt ensam här i huset nu och ett kallt lugn har lagt sig. har tänt lite ljus och tänker slipper ha dåligt samvete för att jag lägger mej tidigt! Härligt!

Har snöat under en timme på eftermiddagen, härligt men samtidigt oroväckande inför onsdagen, läst3e att de skulle bli -6 grader på onsdag morgon, vilket i sin tur kan innebära förseningar och inställda tåg! usch hemska tanke. Håller tummarna på att rullar på som de ska.

Ska bli gott att komma hem till den svenska maten..mmmm mat... riktig mat! Kom på idag att jag förträngt alla läckerheter som ett julbord innebär tex Julmust, mimosasallad, leverpastej, skinka, sylta m.m.


Börjar bli dags att summera min lilla tripp över här, men tror det får bli imorgon, är så trött nu!
Nej, läsa litee bok o sova =)


shit..

mitt handbagage är 3 cm för högt.. fan fan fan.. Ryanair e ju skithårda på de.. *funderar*

Godmorgon =)

Gårdagskvällen spenderades i TVsoffan men hugh Grant marathon, först såg vi Bridget Jones Dagbok, sen tvåan till den filmen och så avslutade vi med slutet på Love actully. Sen (kl halv 1) började ja på allvar packa min resväska (gör saker som bäst på natten ibland), Så nu tror jag att jag får med mej allt hem, har packat allt nödvändigt som jag vill ha med mej hem för jullovet och har fortfarande 10 kilo kvar att packa i handbagaget.. SÅ de här ska nog gå vägen! Köpte en handvåg igår (en våg man lyfter väskan med så väger den väskan) perfekt lär jag säga, plus att den är liten och lätt så jag kan ta med den hem och använda för andra resor..
Idag blir det till att tvätta och städa rummet, kanske gå på bion jag pratat om så länge. Är bara jag och Emelie kvar här och hon åker vid 14 tiden hem till familjen i DonCaster. SÅ då blir man helt ensam här. Lämnas med ansvaret att låsa och se till att allt är avstängt. Vill ju inte bli ansvarig för att huset brinner ner..

2 arbetsdagar kvar sen har man äntligen jullov, hur underbart känns inte de.. Även om tiden typ står still, tycker de varit nära hur länge som helst nu!!

Nej nu kanske man skulle kliva ur pyamasen, man har ju gått o blivit lite lat med tiden här ;)

lördagskväll!


Den osminkade sanningen + myströja på! Vi flickor ska dricka lite vin och se på Bridget Jones Dagbok och bara vara. Så.. SEE YOU SOON


Lördag * 4dagar *

Hejsan hopsan! Då var de lördag igen! Sista lördagen innan hemresa, underbart! Solen skiner som aldrig förr ida =)

gårdagskvällen spenderades hemma i pyamas, var för kallt för att gå ut (-3 grader) hihi, Kan säga att dessa 3 minus grader känns värre än -20 grader hemma, är liksom fuktigt kallt som tränger igenom allt!

Idag ska jag åka till tågstationen och hämta ut ALLA tågbiljetter så de inte blir något krångel på onsdag när jag ska hem! Sen ska jag nog in en sväng på NEXT och PRIMARK och kolla på alla köer. Kommer vara packat på stan. Tur de finns några affärer att välja på!
Ikväll skulle vi gå ut allihopa men tror det inte blir något då de ska bli oväder och mina rumskamrater måste försöka åka hem innan de blir snö på vägarna.. Finns ju inget som heter vinterdäck här!
Till och med så att en radiostation gick in och räddade ett bröllop igår som höll på att bli inställt på grund av snön
se artikeln; http://news.bbc.co.uk/1/hi/uk/8421788.stm

Ska påbörja min packning idag, Lika bra att vara ute i tid! och eftersom det inte blir något party så har jag ju lite tid på mej! Blir nog ensam här från och med idag!

Nej nu ska jag krypa ur pyamas!

Vilken tur pappa att Ni köpt snöslunga i år nu när det är så mycket snö!

Ha en bra lördag!! Puss o kram


snööööööööööö =)

för en timme sedan öppnades himlen och bjöd på lite snö.. Inte helt fel lär jag säga! Men 2 mintuer senare så sken solen från en klarblå himmel och inte ett spår av snön fanns kvar!
Hemma lite tidigare idag också, fick gå direkt hem efter ett hembesöka, skönt! fundera på vad jag ska äta bara, e liteeee trött på fisk (ätit de i 2 veckors tid) Tror jag ska göra något av köttfärsen jag har i frysen ( gillar dock inte att köttet e grovmalet och inte finmalet, blir stora seega klumpar) hmm ja vi får se vad det blir av det hela!

Hoppas på att de kanske blir bio ikväll! Vill verkligen se "A christmas Carol"..

Hej hopp i snön


ToRsDaG

Sista torsdagen i england innan hemresa =) Tiden står dock still!! Nu när man vet att de är nära så går dagarna såååå långsamt! Igår Bjöd jag på jordgubbstårta på jobbet och det gillades! Alla ville ha receptet, fick lunch på jobbet, jacket potatoes (bakpotatis) och hör o häpna jag åt vita bönor i tomatsoppa igår.. Vad säger du om de mamma! Var inte nån jätte höjdare men det gick i.. Inget jag kanske skulle ställa mej o laga själv. Efter jobbet tog jag en promenad in till stan och köpte de sista julklapparna till gammfolket där hemma =)Ska bli så roligt att ge bort dessa saker!
En sak jag missat att man gör här, är att man ger varandra julkort, alla på jobbet sprang runt som galningar och gav varandra julkort hit o dit! Jag var den enda som inte hade något att ge till någon.. Men de förstod att vi inte hade den traditionen hemma, jag bjöd ju på tårta istället!

Nej nu måste jag rusa till arbetsplatsen!
Tjilavippen

Näst sista tisdagen =)

Idag har varit den näst sista tisdagen innan hemresa, efter imorgon har jag bara en dag av allting kvar =)
På jobbet idag har jag slagit in en MASSA julkappar, fått lite gratis smink och svarat i telefonen. Ungefär samma jobb som en receptionist!
På eftermiddagen fick jag gå hem vid 14 tiden så jag skulle hinna baka tårta till imorgon! Ska nämligen bjuda på jordgubbstårta (kan väl inte bli något mer svenskt!?) Har förberett allt och bara garneringen kvar!

Verkar som jag är ensam hemma ikväll igen, tyst o lungt i huset =)
Nej nu ska ja sova..
Natti natti

lite fler bilder från helgen..

Emelies mamma var så snäll o åkte o köpte gingerbread så jag skulle känna att de var lucia, vi dekorerade o grejade i härlig bakisanda

Howdy folks..

Älskar faktumet att jag är 3 gånger så brun..


Smileeee...


Behövs det några ord?!


Te.. i alla dess sorter och former..


Redo för utgång!

Party på g, i äkta plysch plysch soffa o heltäckningsmatta..

Kött paj?! vågade inte smaka...


Mamma, tror de satt upp dina keramikgrejor på fläkten..
Alltid lika roligt att åka bil..

Julkänsla!!

Bilder från en trevlig helg..

Ett gammalt hus som munkarna bodde i förr.. Väldigt vackert..

DonCaster-->

Världens största and?! troligtvis en korsning mellan and och svan eller nått?!
Här försöker vi oss på en bild, Emelie, Louise jag

Mor och far på promenad!?

Vackert!

Usch denna var gigantisk kan jag säga, vi gick snabbt förbi..


Träd...


Idag (Måndag) har inte bestått av så mycker mer än lite pyssel på jobbet, julavslutning av en av våra grupper och alldeless nyss en stund på gymet!
Ska försöka ge mej på att börja packa resväskan o se vad som får följa med hem! och är sååå glad att jag inte flyger med British Airways.. fy bubllan, de går ut i strejk 22 dec till januari någon gång.. stackars alla som tänkt att resa med dem! Nej tacka vet jag lågprisflyg ;)

Idag kom även sista julklappen på posten! hihi, tro inte att ni får några julklappar där hemma dock. är till julklappsbytet! nej nu ska jag ta mej en liten pratstund med käresta innan jag lägger upp fler blilder.. =)

Hemma igen!

Äntligen hemma i Nottingham igen (hemma?!) Har varit en heltrevlig liten utflykt, glad att jag fick chansen att faktiskt se att de finns rena och fina hem även här. Emelies föräldrar är jätte trevliga och bjöd på god mat ida. Vi åkte vid halv 2 tiden igår och åkte till en park som låg efter vägen och vandrade omkring i verkligen härlig miljö (bilder kommer senare) sen åkte vi hem till Em och hennes föräldrars hus, myste och gjorde oss klara för galej. Anna hämtade upp oss och tog oss till hennes föräldrars hus, lika fint där även om jag inte riktigt förstår tanken med heltäckningsmatta i badrummet. sen var det utgång i Doncaster, en massa pubar besökte vi. En av pubarna vägrade dock servera mej eftersom de påstod att jag såg ut som 19 och inte hade giltig ID, puben hade deras egna regler om vilka ID som är giltiga och tydligen så var inte mitt Europeiska körkort giltigt där.. Blev verkligen arg och skällde ut dem och hotade med stämning (annas pappa är medlare så han ska skriva ett argt brev till dem) iaf var kvällen trevlig och alla kom hem ordentligt. Var så skönt att sova i ett helt tyst rum där inga sirener eller något väckte en upp! På eftermiddagen idag fick vi sunday roast ( jättemåltiden som bara äts på söndagar) väldigt gott!

Nej nu ska jag sova, bara 7 arbetsdagar kvar innan hemresa!
Puss o kram

Godmorgon härliga 12e december!

usch ingen bra kväll igår, tränade lite för hårt och fick sockerfall och mådde svinilla hela kvällen igår! Att man aldrig lär sig hur viktig mat är. Så skönt att vakna idag och vara pigg och hungrig på ett vanligt vis.

Vaknade av att solen sken in genom fönstret, svårt att tro att det är mitten på december och detta är vad som möter en..

Fast om man tittat ut fem minuter senare så ser jag faktskt att det regnar :/ från en klarblå himmel!
Ida blir det en övernattningstur till Yorkshire och Doncastle! Ska bli spännande och framförallt roligt!

Tjolaoppp so looong..


Största frågan just nu..

hur i helsike ska jag få med mej allt hem? Max 15 kg i resväskan + 10kg i handbagaget, lätt frusterad nu.. Vill ju handla de där fina skorna och den underbara klänningen, MEN det kommer icket att få plats och inte kan man ju lämna något.. eller?! Gillar att komma hem och ha en resväska full med saker som ingen annan har. Bara kläder i min smak, de gillas =)

Fick sluta vid 14 idag då jag nästa fredag ska jobba 2 timmar extra! Riktigt skönt! Har spenderat eftermiddagen med att städa och tvätta. Blir fort dammigt men inte så mycket yta att hålla koll på så det är överkomligt!

Ikväll blir det lite aerobics och kanske en paj till middag.. Funderar sen på en pepparkaka och lite glögg till fredagsmys! Imorgon Lördag bär det av till Don castle för att se vart mina housemates har vuxit upp någonstans. Spännande o komma ut på landet!

Nej nu måste jag förbereda mej inför passet!
puss o kram på er <3

Största frågan just nu..

hur i helsike ska jag få med mej allt hem? Max 15 kg i resväskan + 10kg i handbagaget, lätt frusterad nu.. Vill ju handla de där fina skorna och den underbara klänningen, MEN det kommer icket att få plats och inte kan man ju lämna något.. eller?! Gillar att komma hem och ha en resväska full med saker som ingen annan har. Bara kläder i min smak, de gillas =)

Fick sluta vid 14 idag då jag nästa fredag ska jobba 2 timmar extra! Riktigt skönt! Har spenderat eftermiddagen med att städa och tvätta. Blir fort dammigt men inte så mycket yta att hålla koll på så det är överkomligt!

Ikväll blir det lite aerobics och kanske en paj till middag.. Funderar sen på en pepparkaka och lite glögg till fredagsmys! Imorgon Lördag bär det av till Don castle för att se vart mina housemates har vuxit upp någonstans. Spännande o komma ut på landet!

Nej nu måste jag förbereda mej inför passet!
puss o kram på er <3

Med risk för att låta tjatig MEN:

det är NEDRÄKNING för fullt! Snart är jjulen här och man får träffa alla nära och kära! Härligt var ordet!

Idag har jag fått hållit huvudansvaret för en intervju. Gick faktiskt bra för att vara första gången. Hade tur med familjen, ett litet lättare fall och en pratglad mor! Har idag lärt mej otroligt mycket på bara några timmar. Hoppas verkligen att det är något jag kommer kunna få nytta av i framtiden, det här vill jag jobba med. Möta människor i kris och få uppmuntra/hjälpa dem till en förändring..! Var lite olustigt att gå runt i huset och göra inspektionen av deras sätt att förvara saker och vilka leksaker och kläder barnet hade men det är nog bara en vanesak!

Har även varit på aerobic idag :) Man mår bra av träning, så är det bara och av musik ;)Tänk om man kunde få vara frisk ett tag nu iaf så man hinner bygga upp en liten muskel o ryggen iaf..! Håll tummarna för mej!

Nu ska jag sova, varit en händelserik dag med mycket ny kunskap!


äntligen igång igen!

Nu är det minsan bara 14 dagar kvar tills man får lämna detta ruskiga land..

Idag har jag jobbat och ätit gratis lunch, är väl de enda jag kommer sakna med detta land.. Gratis luncher! Inte för att de är någon höjdar mat, men ändå! Lite ihop plock från både de ena o de andra. Idag serverades det till exempel, smörgåsar med olika innehåll och vårrullar och tårta..
Fick sluta redan kvart i 4 ida så har hunnit med både gymmet och ätit middag innan klockan 18. Är sugen på en bio men samtidigt lite för trött för det. Får ta den efterlängtade jim carry en annan dag!

Vad ska man hitta på nu då mån tro? Har alldeles för ont i skuldran för att sitta här o fördriva tiden egentligen så... haha kanske lite bok..


dagen innan 2 veckor!

Godkväll gott folk! Här i England har dagen varit bra (förutom information om ericson så klart). Dagen började med denna ljuschock:

Man kan ju inte annat än att skratta.. Herregud hur orkar människor och kanske den största frågan -hur har de råd!? I ett land med skyhöga elräkningar skulle inte jag prioritera att klä mitt hus på detta vis..!

Annars har dagen bestått av att leka med barn och pyssla med min skoluppgift som för övrigt så gott som e klar nu! =skönt!
När jag kom hem så var en av hamstrarna på rymmen (emelie har 2) och detta (o)djur gick inte att hitta någonstans! 2 timmar senare dock så dök hon upp i en av dörröppningarna (inte min som tur är) och efter ännu en timmes lockande och lurningar fick vi tillslut ordning på (o)djuret!
Har även hunnit med att äta middag och ha ett långt samtal med kärleken där hemma.


Bokat flygbiljett hem i Januari har jag ju gjort oxå och alla tågbiljetter hit och dit. Frågan är hur jag ska hålla reda på alla biljetter hit o dit..
PLanerade resor (som jag tror nu alla är bokade)
12 dec Bil Nottingham- Doncastle
13 dec Bil Doncastle- Nottingham
23 dec tåg Nottingham- London London- Stansted Flyg: Stansted- västerås
30 dec Flyg västerås- Stansted Stansted-London
1 Jan Tåg London- Nottingham
8 Jan Tåg Nottingham- Stansted Flyg Stansted- Västerås (äntligen hemma för gott)
Mycket resor hit o dit.. och allt detta ska hinnas med på en månad. Tur jag tycker om att resa.. Kommer att bli MYCKET tågresor.
De du helena ;)

Imorgon ska jag ta tag i gymmet, brinner en smärta mellan/under min skuldra. Kan enbart bero på för lite träning!


Nej nu är det sängen som gäller...



jihoo =) 15 dagar kvar!

Idag har jag varit på kurs, en väldigt bra kurs. Trevliga ledare och trevligt sällskap av nya kollegor. Intressant är att jag inte längre tänker på att människor pratar engelska.. inte förens jag kommer på mej själv vilja säga någonting och orden kommer ut lite konstigt ibland.
Trodde inte jag skulle säga detta MEN jag har börjat vänja med mitt kalla rum, visst fryser jag hela tiden men har liksom blivit en vane sak. Har även börjat bli skönt att sova med kläder på, full mundering. Tshirt, pyamasjacka-byxa, strumpor, gärna två täcken.. Men ska ändå bli skönt att komma hem till ett "normalt" liv.

Efter jobbet idag blev jag sugen  på att baka, lussebullar helst. Dock säljs inte saffran i någon av butikerna i närområdet. så fick bli en sockerkaka, inte vilken sockerkaka som helst.. utan den av den absolut mest sönderbrända sorten.. tyvärr! Så den fick åka i soporna!!
Annars har de inte hänt mycket.. Ska nog sova nu!

Kram och godnat från mej och.....:


tyvärr pappa, inget roligt har hänt sen igår!

Inget nytt att uppdatera om idag, fortfarande förkyld, nedräkning pågår osv.. Vädret då? Jo molnigt, ser kallt ut och blir nog en regnskur snart.

Ska på kurs snart, hur man upptäcker barn som far illa. Ingen gratis lunch dock, så blir till att springa hem o käka lite matlåda på lunchen idag!
Nej nu måste jag tugga i mej frukosten! Hej hopp!

Söndag igen!

då var även denna söndag snart slut, 2 kvar bara innan härliga hemresan! Har bestämt mej för att ta med så mycket packning det går, (15 kilo i bagage och 10 kilo handbagage) hem när jag åker vid jul.. Lämnar bara kläder för en vecka, och skulle de krisa ja då får jag kanske lämna nått, inte hela världen.. plus att jag får ju ha 10 kilo när jag åker hem oxå. De blir nog bra det.

Imorse vaknade jag av ett hällregn utan dess like. smattrade så jag trodde fönstre skulle gå sönder. Har varit på stan och uträttat lite ärenden och ätit någon tysk ostpinne med vitlöksmajonäs till. Mycket märkligt!

Nu blir det till att laga lite fisk o slappa till tvn en stund.. Vaknade med en härlig förkylning igen men hoppas att de är på sluttampen nu!

Nej laga mat var det! PUss o kram

fredagsmys på en lördag!

Finns vekligen inget bättre än hederligt svenskt godis förutom svensk dipp =)

Så här kommer jag spendera min kväll!

19 dagar!

Oj vad tiden rullar på! 19 dagar till hemresa, Gör gott på humöret att veta att det börjar närma sig jul och hemresa!
Har precis avslutat ett mysigt samtal med de kära där hemma, fick en liten uppdatering om vad som pågår hemma. Har jobbat hela veckan som varit, ovanligt för att vara mej, har ju varit lite bortskämd med halva veckor typ. Gjorde även igår en pinsam grej på jobbet, jag har lite svårt för att komma ihåg vad byxor heter (trouses) och pants som jag brukar säga betyder ju trosor, tycker det borde vara tvärtom men i alla fall så blev mina kostymbyxor statiska igår, ni vet när det e kallt ute och kläderna blir "elektriska", skulle säga till martin som satt bredvid att mina byxor var helt statiska så allt jag tog i typ blixtrade de dom bara det att jag förväxlade orden pants och trouses igen så jag sa:
-Oh my good my pants are elektric (mina trosor är elektriska)..
han tittar då på mej med en undrade blick och i samma sekund inser jag att jag sagt trosor i stället för byxor.. haha blev rätt pinsamt, men fick förklara för honom att jag blandar ihop orden.. han måste tycka jag är lite knasig! (alternativt "knäppa svenskan").
Här kommer lite bilder från mitt jobb och vad jag pysslat med denna vecka:

Bild på barnens trygga lekarena:   
 
Jag på väg till jobbet en kall morgon:

Mitt lilla projekt:


Igår slutade jag vid 4 och var jätte taggad på att festa till, åkte och köpte en topp och ett par skor som jag spanat in och sen blev det tacos med Emelie och Anna. En massa vin och en massa skitsnack senare åkte vi in till stan och röjde järnet. Ibland har jag verkligen så kul med dessa två damer, synd att de förstör sig med droger.
Julstämning i stan:



Germany market

Mycket mysigt kvällstid:

Annas kompis (som jag inte minns namnet på) hängde även på. Kvällen innehöll väldigt mycket dans, skratt och en hel del sprit. Inte konstigt att man har ont i huvudet idag.. Kvällen slutade dock med en storgråtande Anna, en tappad hamburgare och spöregn, precis som det ska vara alltså!

Min nya favorit topp:

Annas kompis Anna Emelie och dvärgen Hanna

Efter denna bild någonstans går det utför, den sista ”normal” bilden..



Som ni kan se:


Djup diskussion om vädret kanske?! Nån soom kommer ihåg?

Spöregn:

Idag strålar solen som bara den, men ligger fortfarande (kl 13.19) i pyamas och funderar att göra så hela dagen! Värd en liten slappar dag efter denna vecka!
Anna och Emelie sa igår att jag var den bästa housemate nånsin. Jag är renlig, tyst och rolig! De önskar dock att jag inte jobbade så mycket så jag kunde hänga med på puben mer.. Skönt att höra att man är omtyckt!
Köpte ny topp och skor igår, tyckte de var på tiden! Och fick så mycket beröm för toppen, den är tokfin, Kan dock tro att helena inte kommer tycka samma sak, vi har ju som sagt ganska olika smak!
Idag fick det bli lite nötter och ett glas cola till frukost, börjar få slut på saker i kylskåpet så måste nog ta mej ut i alla fall idag och handla lite påfyllning.

Lite blandad bilder:
  Sitter och väntar på massage:

Så här mycket vatten tömmer jag mitt rum på varje dag:


21

Nedräkningen har börjat! 21 dagar kvar till hemresa! Härligt!!

Idag fick jag ett erbjudande om att testa massage för £1 (=12kr), så härligt, en halvtimmes massage, verkligen behövligt! Sen fixade hon ögonbrynen oxå så nu är man så vacker så.

Annars lunkar vardagen på, märks att de snart är jul, hysterin är på hög nivå i detta land. De ska pyntas o handlas och laga mat..  Själv köpte jag en julklapp idag! hihi en sådan bra julklapp att jag var tvungen att köpa en till mej själv oxå!

Imorgon är det gratis lunch som gäller igen, ett ställe som är liknande de jag jobbar ska lansera något nytt, och för att locka personer så bjuder de på lunch! Gratis e gott =)
Här e det iskallt och regnar.. fryser på om nätter och ALLA klagar, ALLA förutom jag för jag tycker de e härligt! hoppas det kommer snö oxå!!
Nej e trött nu.. lång dag imorgon! puss o godnatt


Pinsamt var ordet..

Idag på jobbet fick vi oss ett gott skratt när jag skulle visa en bild på mamma o pappa och deras  hus på internet.. Bara det att när jag skulle skriva hotmail så rågade de bli någonting helt annat (hotman) och upp på stor bild kommer en man i string kalsonger, fick snabbt förklara att det är INTE är min pappa och alla höll på att skratta ihjäl sig.. pinsamt var ordet!!

Tröttare än tröttast om dagarna, tror jag behöver sol och värme just nu! Ida har första frost natten varit och alla klagar som sjutton på att de är kallt, inte så konstigt när de går i tofflor o vårjackor..!

Nej nu ska jag ta en promenad till affären!
Puss o svejs på ett tag

RSS 2.0