nååå...

hmm undrar vad som hända skall. Ryktas hos fest hos nån vi inte vet vem det är o sen fest hos någon annan vi inte vet vem det är= Intressant! Tur jag bara har en halv vinare =)

med jonny lindbergs trio i högtalarna försöker jag nu komma i form!
mmmmm det luktar grillat åh bara sol som fattas för en perfekt vårkväll, för det är minsan lite kallt i norrland än *brr*
Nej nu drar jag o mina puffar (och korta fingrar) på fest!

see yaa <3

Trött!

fy så trött jag blev efter plugget idag, kan bero på att jag satte mej i soffan direkt när jag kom hem o har blivit kvar här! Ikväll blir det tydligen lite partay, Lisa fisa har bjudit med mej till några som vi inte vet vilka det är. Spännande var ordet om jag nu tar mej ur fotöljen! VÄrldens skönaste fotölj by the way!

see ya folk´s

flyt!

Jag har nu fått erbjudande på 3 lägenheter här i Umeå. Nu ska man välja bara vilken man vill ha. Hoppas personerna som bor där nu har tid att visa dem i helgen! eller lägenheter var att ta i. det är enkelrum på ca 20 kvm. 2 av dem ligger extrem nära skolan vilket är en fördel tycker jag. den 3e ligger där "alla" bor och skulle underlätta sällskapsmässigt! hmm ja vi får se vilken jag gillar bäst helt enkelt! strax bär det iväg till skolan igen.vill bli klar nu!!!


google.se

undrar hur många gånger jag på en dag skriver google.se?? Jag använder google till ALLT! 

present till mej själv!

enbart för att jag varit så duktig den senaste tiden så unnande jag mej en tidning idag och lite hudvård! Umeås vatten e inte att leka med, fnasigare händer och fötter får man leta efter. så för 70 kr ska nu mina fötter bli fräscha inför sommaren!

observera att chockladen ingår i tidningen, alltså INGET jag själv köpt! ;)

mycket att fira!!!

Jag fick jobbet!!! wihoo Im the best!! =) Så jäkla glad! Det kanske inte var mitt första hands val men herregud jag är en av 170 som sökt och här sitter man nu med sommarjobbet fixat! =) Lovely!! Detta innebär att jag bara har en månad kvar i skolan, KANON! slipper tänka på sista veckan, eller tänka o tänka kommer nog bli en massa restuppgifter men jag behöver inte vara på plats!! så jäkla nice! som ni märker är jag sååå tokglad! hihi =) snacka om bra boost för självförtoendet! Där fick ni alla som inte trodde på mej ;)

Nej nu ska jag lugna ner mej lite och fixa middag! mums =)

booring!

Sitter i biblioteket och har sååå tråkigt. vill vara FÄRDIG!! och det nu!

men hela tiden något som måste ändras och läggas till, tur vi är "lediga" denna vecka från andra kurser iaf.
Nej åter till koncentrationen som försvann lika fort som jag kom till skolan!

SOOOL =)

Älska solen! Trots att jag suttit inne hela dagen och bara fått några minuters sol när jag gått till och från skolan så är solen underbar och den gör gott för själen.

Fick nyss veta att leif inte kan komma upp i helgen som planerat :/ jätte tråkigt vill ju ha honom här!! Men vi får se fram emot ev. pingis helgen istället då (eller hur var det fellan sa... ;))

Idag blir det nya favoriten i ugn, bacon lindade kycklingfiler, mums =) o nyttigt!! ;)

Myys!

Igår var en otroligt trevlig kväller! Lite vin, grillning och spel! Trevligt att träffa alla flickorna igen. BLev ett o ett annat gapskratt :P

idag har jag o Carro sovmorgon och vad händer, jo jag vaknar kl 7 o är pigg, lyckades dock somna om till halv 9 i alla fall. Solen verkar skina nu så tänkte ta o gå till skolan o sätta igån med punkterna på uppsatsen, så den blir klar någon gång.

Har även deklararerat! Så skönt att slippa tänka på det. Blir ju dessutom ett litet plus i kassan vid midsommar någon gång =)

Dags att ta tag i denna dag, jihoo =)

Tävlar

Jag tävlar om en canvastavla i valfri storlek (upp till 150 x 100 cm värde ca 2200 kr) hos [En Bulle Ur Ugnen].


Laddar för årets första grillning!

Ikväll blir det premiär, vin och grillning hos Karin. Dels för att fira uppsatsen o för att vi inte setts på länge =) Kommer bli trevligt, om man nu orkar göra sig i klar o sticka iväg.. är lite trött efter ett antal timmar i bibliotketet framför datorn.

Äsch på med party humöret och svira iväg nu =)

wihoo *pepptalk*

Jag är i Umeå! Inget konstigt med det, och heller inget konstigt med att jag ännu en gång bor hos främmande människor i ett litet krypin.. Här hemtrevligt faktiskt, eller så är det faktiskt så att jag börjar lära mej o trivas fort på nya platser. Uppresan gick bra, tycker den gick fort jag men det finns tydligen delade meningar om det :P
PLuggade hela vägen upp för att bli klar med granskningen som vi haft idag. Den gick för övrigt otroligt bra och tror vi bestämt hade bästa granskningen. Tyvärr dock inte bästa uppsatsen men ska kompletera på 5 punkter så det känns okej!
Idag har jag hunnit med en powernap på ca 2 timmar (dock inte så mycket power överskott för det) och en promenad till Strömpilen med bästa Lisa, (Ja Lisa, du är bäst ;)), blev lite mathandling och en liten prova alla byxor du kan hitta med stretch tur. En härlig promenad med andra ord som kombinerade både nytta o nöje.

Ska komma i tid i säng idag tänkte jag, ska ju upp tidigt imorgon o fixa ändringarna på uppsatsen så vi blir klar någon gång. hmm by the way,  undrar om jag glömt min kamera hemma.. verkar inte bättre.. Suck typiskt! Tur Leffeboy kommer upp till helgen! <3

Nej fixa o dona innan läggdags! =)

Jag laddar!

idag har varit en fullspäckad dag, flängt en hit o en dit. Men har fått en massa braiga saker gjort oxå, goda gärningarnas dag!

Tycker synd om min prins, han fick en cykel av mej o familjen igår o han blev sååå glad. Så han tog cykeln med sig för att åka o pumpa den, bara det att spännbanden går av o cykeln flyger av i hög hastighet på E4:an. De var den cykeln de.. men kanske kan laga ihop den igen, vi får se. <oturligt iaf>
Nu är det hockey på tv, sååå roligt eller inte. men bäst att titta för husefriden =)
Imorgon är en spännande dag, förväntans full inför min första arbetsintervju, nu är det på riktigt liksom,spännande var ordet!
Nej nu lite GI bröd fika =)


shooopping =)

Med tanke på min tävling på lördag har jag nu inhandlad en ny topp och ett par nya leggings! Hitade en rabattkupong bland reklamen igår så de blev lite mer än 100kr för toppen, en jätte söt tunika i sjömansstuk.

blev även en färgning o vaxning av ögonbrýn så idag är det jag som hålller mej inne med rödsvullna /kolsvarta ögon! 

Nu blir det till att vila 20 minuter innan eftermiddagen drar igång på riktigt, hela familjen ramlar väl in strax efter 16

Hörs snart igen o då förhoppningsvis med lite bilder =)

Jag lever!!

Har bara haft en otrolig stress över mej att bli klar med uppsatsen.. Har inte riktigt haft något att skriva än att klaga på hur jobbigt det varit att skriva den så tänkte att jag spar mej tills jag har något att skriva ;)

Såååå, nu är jag ÄNTLIGEN färdig eller färdig o färdig, den är inlämnad för granskning och vi ska försvara den på måndag! Vilket innebär att mina soliga vårdagar i gävle nu är över för denna termin. Har varit otroligt lyxigt att få vara hemma i 10 veckor. Vad har då hänt under dessa 10 veckor?!
Jo jag har börjat dansa, o på lördag ska resultatet för detta ges, Tävling i Jönköping är det tänkt (ja, jag vet, Jönköping av alla ställen, men var det enda som erbjöds).. Får väl se hur det går, har inte de stora förväntningarna.
Träningen igår var grymt rolig men har resulterat i att jag idag knappt kan lyfta höger armen, tror det är någon nerv som hamnat i kläm i armhålan.
Idag ska jag förövrigt cykla ner på stan och handla tävlingskläder, sr inte fram emot det då allt mys här hemma har resulterat i 3 kilos viktökning! Trots intensiva danser och intensiva promenader!


Igår bakades världens godaste och enklaste bröd.. GI brödet som bara är underbart! Sätter fart på magen gör det dessutom! 
Nej nu är det dags för cykel tur, kan tyvärr inte bjuda på några bilder då kamera sladden av någon anledning är borta..
Oj höll på att glömma, boende i Umeå har ju löst sig för sista kursen, ska bo hos ett gäng läkarstudenter som är kompisar till Heidi. Hypokondri here I come ;)
 

Mat i överflöd

Helgen har bestått av mat, mat i alla dess former och konsistenter! Började lite mjukt med en hamburgare på torsdagen, långfredagen blev det påskbord utan dess like, påskafton middag med svämor och bacon lindade kyklingfiler o potatisgratäng, påskdagen bestod av påskbord o 3 rätters efterrätts bord, känns just nu som jag är övergödd gris! Tur det blir träning ikväll!

Långfredagen innebar även lite party (lite å lite... ganska mycket) var mycket trevligt och både det ena o det andra sades och dansades med. Skoj var ordet!

snart fyller minstingen år och vi har idag inhandlat halva stadium känns det som! Även ett par för små byxor inhandlades till mej själv! Varför lär man sig aldrig att prova byxorna först! bara till att åka tillbaka för 10 kilo lär jag nog inte gå ner den närmaste tiden!

nej nu blir det lite vila innan träningsdags, håller tummarna för att Järveqvist kommer o peppar oss lite!

grå grå strumpor o byxor..

....ett litet intern skämt mellan mej o sambon ;) <3

Idag är det verkligen grått ute, och blir ju inte nå bättre på att jag hela tiden tänker grått. Usch var såå segt att ta sig ur sängen imorse, tror jag snoozade minst i en timme. Har tänt mina fina påskljus och försöker komma upp lite i stämningen, blir ju inte lättare av att jag har en massa plugg framför mej idag, men ska inte klaga, jag kunde faktiskt haft det betydligt värre! Försöker tänka att det är jävligt soft att plugga, inga tidiga mornar ( om man jämför med att vara på en arbetsplats kl 07.00), inga direkta måste, de flesta måsten planerar man ju faktiskt in själv. o jag kan ju träffa världens bästa Åsa ikväll!! De är livet de!


Världens bästa pingla =)

Igår hade jag en stund med lillesyster strumpa;


och hon hängde med på dansträning med Jimmy, hade lite kritik men tror hon mest tyckte de var skoj!


Idag ska jag o sambon ta en tur i hemlingby, få se om flåset orkar runt denna gång eller om man ska skylla på träningsvärk igen ;)


Vilka härliga minnen dessa bilder väcker! Vilken sommar, vilken fest!!
Nu blev jag genast på bättre humör!
Dags att dra igång med uppsatsen medans känslan infinner sig



RSS 2.0