Stressig dag!

Idag ska jag hinna med följande;

10-12 introduktion i biblioteksvärlden
12-12,30 rund vandring på skolan
13-15 redovisning
15-16 utvecklingssamtal

där i mellan ska jag dessutom någonstans hinna skriva ut mitt arbete och mina cv´s, kanske dags att sätta fart!

Ha en bra semla dag <3
puss o kram från mej

Grattis min kopia!

Som Kjell skulle ha sagt; Hanna, din tvilling har tagit guld!
 vs.
hittade ingen bild där jag har tänderna framme, tydligen det som är den största likheten! ;)


Sägs att jag har en till kopia;
 vs.

Liv Taylor                        eller Liv Taylor

nej nu ska jag bädda ner min kära kombo som inte verkar så kry!
Puss på dej Ina min fina

Yes äntligen måndag =)

jag håller med Åsa, måndagen är nog en väldigt effektiv dag. Klockan 8 i morse var jag på plats i skolan och pluggade, eller egentligen surrade med Marina på chatten men fick faktiskt väldigt mycket gjort. Sen har vi haft grupparbete och uppsats förberett. efter det blev det en lunch hemma, lite slapp i soffan och sen gjorde jag klart mina skoluppgifter och mitt CV, sen blev det en skogspromenad och tomatssoppa till middag.

Snart e det hemresa, ska bli så mysigt.. Kärlek och härliga tider, ser fram emot framtiden =)
nej nu ska jag nog glo lite på nyheterna, vuxen som man är ;)

Årets eurovision song contest vinnare???



Så kom igen sverige o försök iaf toppa det här!

Äntligen fredag!

Idag har varit en fantastisk dag med en massa solsken, plus att vi på vår dagliga promenad hörde vårkvitter, underbart, det kanske finns hopp om en vår ändå!
Idag rivstartade vi dagen med ett gruppsamtal med 2 elever och 1 doktorand. Vi var gruppledare och skulle se till att gruppen diskuterade olika teman! Väldigt peppande och Väldigt intressant. Tror det gick väldigt bra faktiskt.
Tittar nu på kunskapskanal en förälsning som verkar jätte intressant, "mindfulness"= man är missnöjd med hur hjärnan tar beslut.. och hon tycker man ska lära sig sin hjärna.. Ska minsan ta o läsa boken! lite peppning för hjärnan!

Tycker människor borde läsa lite mer peppningsböcker, vet att de är en marknad och att människor tjänar pengar på att jag som konsument köper böckerna. men för mej peppar jag mej själv genom at tläsa det, det blir nog mer konkrek fakta då! SÅ.. Läs!!! :)
Nu ska jag nog slå på en film o ha en lugn o ensam kväll!
puss o kram och trevlig fredag!!


obehag!

igår kväll hände något obehagligt:
Jag och Ina tog vår vanliga promenad och på vägen gick vi in på ICA för att handla lite behövligheter, när vi kliver in på butiken så ser jag en "uteliggare" i entrén och tänker väl inget mer på det.. Men när vi står vid frukten så börjar Ina känna att någon tittar på henne och de är den här personen som står  försöker få ögonkontakt med henne, men hon tänkte inte heller något mer på de, men när vi har gått igenom halva butiken så förföljer han oss och verkligen "glor" på oss, vart man än tittar så möter man hans stirriga blick. Efter ett tag fick vi nog och traskade i rask takt över till andra sidan affären och stannar där ett tag. När vi tror att han e borta så går vi mot kassan och tro det eller ej då står han där o glor på oss men av någon anledning så traskar han ut från butiken, Jätte obehagligt och vi vågade knappt gå ut från butiken. Men han verkade ha försvunnit. så vi traskade hemmåt med andan i halsen. Obehagligt var ordet.
Tur jag hade Ina med mej som stöd så man inte gick själv!
INA: (Blondinen)


Idag är jag "ledig" inget schemalagt alltså men har en hel del att göra ändå! Måste göra klart en summering av en avhandling och förbereda inför seminariumet imorgon. Sen är det ju seminarium nästa vecka också! Herregud en massa nu ;) Plus att på fredag ska vi vara gruppledare för termin 2:orna, mycket spännande men en annan har juu lite förspent då jag haft så många grupper tidigare (dansen). Ska bli väldigt roligt iaf.. och väldigt givande!

Längtar efter en riktig säng nu, börjar bli lite trött i ryggen på att sova på soffa men samtidigt så är soffan väldigt skön.. men saknar ju även att ha mitt egna lilla krypin men det kommer nog en vacker dag :)

Nej nu ska jag ta tag i denna dagen oxå! Puss o kram




Uppe med tuppen:


Så här pigg(?) kan man se ut klockan 8.00 en alldeles för tidig morgon, Har pluggat HELA dagen idag, från klockan 8- 17, väldigt ovanligt lär jag säga! Men har fått otroligt mycket gjort.. Vilket känns skönt inför helgen. Tänka sig att allt handlar om att bestämma sig..

På bilden sitter jag i röda rummet på biblioteket som innebär att man måste vara knäpp tyst. Ganska skönt faktiskt, blir som ett lugn över hela salen. Får se om det blir samma visa imorgon?! Kanske inte till 8 men 10 iaf?!

Är helt såsig i huvudet nu och väntar på att favorit kombon ska bli klar för en promenad. Vi ska gå till ICA och handla billig kyckling! På tal om ICA, köpte 2 avocados där förra veckan (15kr/st) till vår gemensamma tacos, när vi kom hem gick de inte att äta pga bruna äckliga trådar som förstörde hela "köttet", jag fick för mej att jag skulle gnälla lite och sände iväg ett klagmejl till chefen på butiken och hör o häpna jag fick tillbaka ett presentkort med 60kr på (dubbla summan mot för vad de kostade) de kallar jag service!!

Här e det kallt men har ändå vårkänslor, hoppas verkligen på lite värme snart.. skönt att kunna åka hemmåt och möta våren så den kanske kommer lite tidigare iaf! Ser fram emot mina 10 veckor på hemma plan, kommer bli tuffa dagar men kommer nog gå bra!

Nej nu verkar det bli promenad!
Puss o kram från lilla mej =)

Laddar för en mello kväll!

Dagen idag har inte innehållit mycket kul, skönt o vara själv o bara vara. Har precis duschat och ska väl bege mot lisa ikväll för en melodikväll. Tror det blir en tidig kväller, behöver sömn känner jag!
Nu är de tinte många dagar kvar till hemresa, känns som mitt liv förtillfället består av nedräkningar.. men trivs bra med skolan just nu, har fått mycket socialt liv här och många nya roliga vänner.

Nej dags att blåsa håret så man inte blir sjuk när man går ut ;)

Gick igenom lite bilder! Sötisarna




snö snö snö

händer inte så mycket just nu, inte mer än snö snö snö och en massa plugg! Har i natt "sovit över" hos underbara Lisa. Wii och tacos är inte helt fel om jag får säga det själv! plus att jag fick ju sällskap av underbara gretten och gunvald i natt. så mysigt så!

Idag har det dock inte blivit så mycket plugg.. ska väl dra igång lite nu men ikväll kommer det över lite flickor o ska se på lets dance o kanske lite buzz tror jag det blir! Man blir verkligen socialiserad här! Händer något hela tiden! Vilket passar mej ganska bra tror jag! även om jag just nu längtar efter ett eget litet krypin och lite lugn o ro!

Nu längtar man verkligen efter våren! Herregud så skönt att kunna gå ut i en vårjacka och slippa täckbyxor o vinterjacka (täckbyxor är ett måste i svinkalla umeå)

Lite bilder från förra helgens "kalas"
Ina och sandra               Jag, Ella och Lisa          Inlevelse deluxe
   

jag o ella myser..         Lisa har hittat vinnarstilen ;)
  

bild på det lockiga jag:


Ny vecka nya tag!

brr verkligen kallt idag, -29 grader. Blir till att hålla sig så mycket det går inne! Måste dock ner på stan men då får det bli buss!
Helgen har varit trevlig. Lördagen käkade vi hos en klasskompis och sjöng singstar för glatta livet. Sen var det utgång men var ingen riktig höjdare så var hemma igen vid 01.30

Idag ska jag o carro ses på en fika nere på stan och planera uppsatsarbetet! Tänkte försöka spåna på lite förslag att skriva på.. får se vad som verkar intressant.
 Nu e det dags för lite lunch, bulgur och falukorv =)

RSS 2.0