Puh vilken dag!

Blev mycket plugg, hua ligen och inte kommer man någon vart för det! 2 intervjuer kvar att koda.
Efter 10 timmars plugg så kände jag att en promenad var på sin plats så jag o kärleken tog bilen och åkte till hemlingby för att ta oss runt 2 varv! Längtar tills snön försvinner så man kan använda de riktiga spåren o slipper gå två varv på 2km för att komma upp i något.

Nu blir det lite myspys innan läggdags, imorgon är det nya tag och nya utmaningar!

Småsaker kan ibland bli stora saker!

en sådan känsla har jag just nu! Gäller att hitta rätt person att spy galla över nu bara, se upp!

Är hundvakt åt Obelix, så skönt att komma ut på promenader, även om dom inte blir jätte långa så blir dom många.

Igår var det dansträning igen, vilket resulterat i att jag haft kramp i stortån hela natten.... fråga mej inte varför!! Träningen var iaf rolig, den där kändisen Jimmy Järveqvist kom o lärde oss ett o annat, han är dock inte David Borg och inget mer behöver sägas än det!
Vi fick lite saker med oss att träna på så som
1. Hanna trampa på HELA tiden inte en massa "jocks" utan trampa trampa trampa
2. Jimmy, fixa gunget, tyngden ner i golvet ej hasa fram
3. Träna på frame, samma avstånd och alltid vänd mot tjejen
4. Gå till höger om tjejen som kille (vilket ger punkt 3 lite förspänt)
5. Få flyt i förningen, inga onödiga stopp
6. Inga åhej hållningar i förningen bort med öppna handen och håll i tjejen hela tiden
7. Håll teknik positionerna

Så med andra ord, tillbaka till teknikens dans och den dans som jag så starkt håller av, kan nog bli lite värre för Jimmy då han inte vuxit upp under denna "era" (eller hur man nu säger ;))

Så om man säger så här, det blir hårdträning i några veckor nu!
Tycker det redan blev skillnad när Jimmy började träna på att gå till höger om mej, vilket flyt det helt plötsligt blev! Tackar för det Jimmy =)
Nej idag borde jag verkligen plugga många timmar men är så seg i skallen. livet känns som på halvfart kanske borde ta en lång promenad innan eller så helt enkelt bara sätta igång. Undanflykter är min starka sida just nu!

Nej nu bestämmer jag mej min dag ska se ut följande:
Dusch
Plugg
promenad me obbe

lunch
plugg
cykla till biblan (tog bilen istället)

Bäst att sätta igång kanske......... ska baraaaa.....


sööööndag <3

Vilket party det blidde igår! Väldans trevligt =) Först var det kalas o smörgåstårta o sen kom minsan groggen fram! blev även en tur på Bockens o en massa trevligheter där och sen en 10 minnuters sväng på harrys innan ett härligt avslut med en maxburgare!!! idag mår man fin fint! lite trött men helt okej med tanke på vad som gick i =)

nu blir det till att ha myrornas krig igen då de trotsat kanelen och nu är tillbaka i större arme! >

Tjoflöjt!

brum brum

så låter min dator.. den har helt plötsligt börjat brumma, tror det låter som fläkten men har verkligen inte nån möjlighet att vara utan dator nu! Så den måste hålla minst en månad till! *Håller tummarna*

Denna vecka har vi dragit igång med intervjuerna för vår uppsats. Har gått både bra o dåligt! En sak som förvånade mej dock är att Högskolan i Gävle inte har några moderna alternativ till att spela in ljud med. Vi har fått kassetbandsspelare att använda. o den stora frågan, vart hittar man kassetband?! men de löste sig och verkar ju fungera! Tog en jäkla tid att transkribera första intervjun ca 45 min intervju tog 7 timmar att skriva ner på papper!

I helgen får vi se vad som händer, ikväll blir det lugnt men lördagen lutar åt lite kalas! får se hur trött man är efter 13 timmars transkribiering imorgon!
Nej nu ska plugg hästen dra till den stora staden och göra de 2 sista intervjuerna!
P.s tack Åsa för tipset om kanel, myrorna är väck vad det verkar!!


paus

har nu tagit lite lunchpaus i ett "hårt"pluggande. Var o gjorde intervju igår, gick skapligt men blir ju aldrig som man tänkt sig! så idag tog jag förmiddagspasset och började transkibera allt tal till text, är ju så där måttligt roligt men tiden gick då fort iaf. har gjort hälften o tänkte lämna hälften till min andra uppsatshälft, eller så kör jag på o har en hel gjord.. hmm lutar åt de nu faktiskt! så kan hon göra hela nästa!
Idag sken solen när jag gick på promenad vid 7 men försvann lika fort som jag kom hem igen, var riktigt bitande kallt ute.
Nej dags att sätta fart... puss o hej

Morgonpigg

morgonpigg är bara förnamnet.. super trött på kvällarna dock! Somnade som en stock kl 22 igår kväll. Skönt att vräka ut sig i sängen ensam för en stund. Men blev väckt kl 00.00 av någon fylletratt som ville ha hämtning, så klädde mej o bar ut i nattens mörker. Fick för mej att någon kunde hoppa in i bilen när jag gled genom stan så var tvungen att snabbt låsa, är det bara jag som tycker det är otäckt på stan kvälls/natte tid?
Efter mycket om o men fick jag hem kärleken min, full som en kastrull.

Meen tillbaka till dagens i landsproblem, att vakna halv 8 en söndags morgon och sedan vara alldeles för rastlös är inte roligt och inte det minsta roligt på kvällen när man sedan ska försöka sova!
´Från ett problem till ett annat, vi har fått myrinvasion i v-rummet. inte så lite heller. dock mitt fel då jag spilllde cola för någon helg sedan o torkade visst bort det lite dåligt. men nu är det borttaget men myrorna irrar omkring o letar annan gotta istället!   Nån som har något tips på enkel uttrotning av myror?!
Har även varit duktig o tvättat denna morgon, drygt dock att strömmen var avstängd till 9 i tvättstugan så jag kunde inte tjuvstarta när man ändå var uppe.

nej nu är det dags att rusa till tvättstugan igen! see you soon..


Äntligen lördag!

har tagit en välförtjänt sov morgon, ätit en lyxig frukost, haft lite mys och nyss tagit en långpromenad i solen! Kan ju inte bli bättre! Så vad händer resten av dagen då?! ja inte mycket vad de verkar, leif ska på firma fest han så en annan får ju roa sig på egen hand. Får se om man hittar på någon som vill kanske ta en sväng på stan o ta nått glas vin eller nått!!

Den som lever får se..
puss o kram

Bilder från mässan



Älskar min klockade klänning!! Synd bara att man inte är tränad för att vara utan underkjol..

Städdag!

Uppsatsveckan har varit grötig. Så mycket information man vill ha med men som inte får plats.. Börjar dock bli redo för intervjuer nu! Nästa vecka då blir det hårdkörning!

Idag har jag haft städdag, mindre roligt men såg ju för j*vligt ut! Har även gjort den tråkiga städningen så som torka alla skåpluckor o städa besticklådan! får väl hoppas att kärleken märker något när han kommer hem!

Vi har varit och tittat på radhus, flera radhus men har fastnat för ett och kanske vi är lite heta på gröten men dit vill jag flytta! 3 vånings med inredd källare. Dock över miljonen för det men vill man ha fint får man snåla in på annat.
Så idag ska vi till banken och höra vad de säger angående ett lånelöfte, har inga större förhoppningar vad de gäller min del då jag är urfattig student men vi håller tummarna iaf!

I dagarna fick jag tråkiga nyheter, världens bästa Gunvald finns inte längre med oss här i människolivet! Jag vet att han nu har det bra där i katthimlen! RIP <3 Du är i mina tankar!!

Nu ska jag laga ordning lite lunch!


Bröllopsmässan i Forsbacka

efter 24timmars pass på jobbet sadlade jag om till finklänningen och på med klackskorna och hade en otroligt rolig uppvisning på bröllopsmässan i Forsbacka. Bra träning för tävlingen som komma skall. Ovant med folk som glor en under kjolen oxå :P

Nu ska jag ta en vårpromenad i kvällssolen!
puss o kram

En lite anorlunda dag!

Idag fick jag morgon besök, gulliga Anso som jag inte sett sen i somras kom över och gjorde mej frukostsällskap. Äntligen kunde jagäta lite utan att magen värker som galet (magsjuka hela måndagen). sen bar det av mot högskolan nån halvtimmes plugg o mest ärenden uträttats.

Just nu är det underbart väder, dripp droppar (snarare forsar vatten) från taket utanför fönstret, jag vill dåinte stå under något tak denna var när allt ska rasa ner!

Var mysigt att få träffa min flanso, tror vi kommer få några till stunder innan Umeå kallar igen. Alltid trevligt att få någon att prata med som avbrott i pluggvardagen!
Till några tråkigheter, hjärtat skulle laga lunch och öppnade frysen och möts av varm mat.... jätte roligt = not! Då har någon av oss kommit åt knappen i kylen och frysen har blivit avstängd,, så surt!! dyrt om inte annat!!

Vi behöver ju inte tänka på att frosta av frysen på ett tag iaf...

vasaloppsdags

Två systrar på väg att se vår tids gustav Vasas pojkar! Lite oroliga dock är vi lite oroliga hur vi ska hitta dit :P Rättvik V.s Malugn.. o där tog vi Malung..... Spännande ska det bli att få se om våra grabbar kommer i mål, de är beräknade till 18.30 tiden! Kan tro vi kommer ha trötta grabbar med oss hem!
Nu måste jag koncentra mej på vägen, syrran e ju lite osäker här tycker. ja... ;)



drar på danstävling!


Ska bli grymt skoj att uppleva lite gamla minnen!
Härlig söndag på er!!
KRAM

Vill inte klaga MEN......

... vore det inte ganska gött att ta sig en simtur nu? 30 grader varmt ute....
sommar i Stackbo

V.S
Vinter på Sätra




Lite update

Var ett dag sedan jag skrev nu, har varit så mycket annat (men inget intressant) som har pågått! Har börjat dansa igen! Grymt jäkla skoj alltså! Men ack vilken träningsvärk man får!! inte att leka med!

Har börjat med c-uppsatsen, går väl sådär, vi har väl äntligen kommit igång känns det som, blir mycket fram o tillbaka o ändringar på syften o så. omformuleringar kommer man bli duktig på.

Idag ska vi på hockey match ikväll, DiF-BiF. Mycket kul. kanske blir en liten sväng på sthlm stad, vem vet?!
Nej nu ska jag sätta igång denna dag med att gå o ta reda på tvätten i tvättstugan, väldigt roligt sånt där....


RSS 2.0