långtråkigt!

Just nu är allt långtråkigt, vädret är konstigt, varmt fast mulet o grått, mörkt när du går till jobbet o mörkt när du går hem, Inget speciellt viktigt på jobbet så tiden står still. Plus att de har satt på värmen inför vintern och i ett litet rum med 5 dator, 7 personal och en diskmaskin som pumpar värme, plus att de är närmare 20 grader ute så blir detta lilla rum galet varmt. Vilket gör att folk blir frustrerade, svettiga och får ont i huvudet. verkligen kostigt hur de byggt detta hus. Nästan nybyggt och ändå ingen ventiliation. Nej ska bli så skönt att bli ledig i några dagar och bara tänka på annat! *mumma*

Idag har jag inte gjort mer än vanligt efter jobbet, hängt lite med Anna som precis kommiut tillbaka efter en New York resa. De skulle ut så medans de drack öl och poppade musik gick jag o borstade tänderna! FY saknar studentlivet...!

Känner även en tokstor stress över Umeå, fortfarande inte ett svar på någon lägenhet =( Hoppas verkligen det dyker upp något snart, börjar bli riktigt orolig som sagt! I värsta fall får det väl bli vandrarhem..

Åhh förresten har ju glömt berätta, hittade Leverpastej på affären igår.. GUD så gott det var, nästan lika gott som messmöret (som förövrigt är slut redan.. var ju såå gott) !
Vädret är jätte märkligt här, Mörkt grått och VARMT närmare 15-20 grader under dagen.. skitskumt att gå i tshirt i slutet på oktober och alla här e förvånade och inte alls vana med värme denna tid på året.!
Hoppas dock på lite solsken i London i helgen men man kanske inte kan få allt!

Nej nu ska jag ta o sova.. Tidiga kvällar annars orkar jag inte upp till klockan 7

Natti natt

Kommentarer
Postat av: Elin

Mes-mör eller Mäss-mör det är frågan ;)

2009-11-09 @ 18:21:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0