Tillbaka till U-landet..

efter en lugn och fridsam jul så är man nu tillbaka i England. Resan tillbaka till england gick dock inte så bra, började med att Leffes bil gav upp. tur att vi var ute i god tid och att man har världens bästa föräldrar som ställer upp utan att blinka. Fick skjuts till västerås och efter mycket om o men så var vi framme i london. Tyvärr så hade vi varit snåla och tagit ett billigt hotell vilket resulterade i 30 min resa ut i ingenstans, sedan en halvtimmes promenad i cirklar för att slutligen hitta ett ruttet skit hotell. Fick dessutom betala igen då våran bokning inte fanns, arga o trötta stövlade vi in på ett ISKALLT rum. Enda som var bra var rena lakan. Huttrande gick vi och lade oss. Vaknade redan 7, ARG över gårdagen och stövlade ut i receptionen där vi möttes av en betydligt trevligare typ än dagen innan som hade letat efter oss då vi fått betala dubbelt och han skyllde på att nattpersonalen var ny. Fick pengarna tillbaka och begav oss ut på frukostjakt. Till Leifs stora lycka fann  vi den engelska frukost han så länge trånat efter.. (bilder kommer imorgon) lite shopping för Leffe boy som sedan avslutades med ett biobesök (mitt på blanka dagen) AVATAR rekomonderas starkt. Efter bion blev det en rusning hem och dusha och bege sig in mot London! (hann även upptäcka att fönstret saknar lister och att gliporna var centimeter stora. Inte undra på kylan!  Hittade dock på ett element som fick pumpa o gå hela kvällen.

Väl inne i London förvirrade vi bort oss utanför tunnelbanan, men bestämde oss för att ta en taxi till resturangen vi bokat bord på, när vi går o vinkar hejglatt efter en taxi tittar vi upp o ser att vi står precis utanför resturangen, tur att ingen taxi stannade, hade ju blivit pinsamt. När vi väl hittat fram  hängde vi på låset till den italienska drömmen men Var tydligen 10 min tidig och resturangen hade inte ens öppnat, fick ta en liten promenad och
svalka oss lite i svinkall blåst. Men det var det värt. Maten var supörb och så trevlig personal. SLutade dock inte billigt! Och hör o häpna, rödvIn var drycken! 

Sedan bar det ut mot london eye för att i 4 timmar kämpa mot kyla och fulla ungdomar! Hann även med att visa framfötterna som bliviande socionom då 2 kvinnor kommer med ett barn på 6-7 år och vill trängas upp på en pelare framför oss.. Stqackars unge, de var asmycket folk och jag talade om för kvinnorna att detta INTE var en lämplig plats för barn. slutade iaf med att ungen stod framför mej hela fyrverkiert och jag såg inte ett skit. Eller det gjorde jag men med skymd sikt!

4 timmars väntan på en 2 minuters show var värd att vänta på! Vilka fyrverkerier! Trötta och lagom berusade begav vi oss efter detta hem. Träffade trevliga swechiare (!?) på tåget som var så roliga att prata med.,
Avslutade kvällen med natt mat och glada över att elementet äntligen värmt upp rummet.

Nyårsdagen (idag) har varit på resande fot! När vi äntligen var i Nottingham så var vi vrålhungriga och bestämde oss för kinesisk buffe. Mums!! Men inget slår italienskt ;)

Efter maten blev det bio igen och denna gång Sherlook Holmes! Kanon bra film, måste dock se om den med svensk text (leif hälsar till Svenne att han vill gå på bio med text när han kommer hem!) då många fraser var lite var lite otydliga för vår tappra engelska.

Nej nu måste jag nog stänga ner, har en mycket trött och redan snarkande (!!) Leif bredvid mej!

KRAM

Kommentarer
Postat av: Helena

låter som om ni bara äter :P haha

2010-01-03 @ 10:34:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0