Helt okej dag!

synd och klaga idag faktiskt! dagen har rullat på som bara den. började dock dagen med en 50 minuters promenad och en karta i handen. lyckades tillslut hitta fram till en av "våra" organisationer. Var skönt samtidigt att få röra på sig på arbetstid, blir dock så trött på mej själv när man släpar med sig en massa tunga onödiga saker i handväskan.. men inget att klaga på ;)

Sen följde jag med på ett coremeeting, väldigt intressant, man möter upp en familj och alla som är inblandade i denna familj och säger vad man har på hjärtat angående familjen. Verkligen intressant om man jämför med att sitta o skriva framför datorn.

Eftersom jag var på jobbet till 8 i morse så slutade jag 4 idag, så skönt, den där sista timmen gör så mycket, gillar inte att komma hem efter 17 om dagarna. Så idag blir det till att laga mat.. gå på vattenjumpa och bara vara!!

Har tvättat sängkläderna idag så ikväll blir det till att inte äta i sängen.. ohygiensigt, ja vet men ffinns inte så mycket plats att sitta vid i detta huset (trots att vi har ett långbord med 8 stolar, men är alldeles för stökigt)

Nej, dags att laga mat.... =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0