pantsystem!

jag är i ett land utan pant system! Känns jätte konstigt att slänga petflaskorna i soptunnan. Vet att det går att källsortera om man vill, vi har en liten hink för matrester men ni kan ju kanske förstå att den blir full väldigt fort när man är 5 personer som lagar olika mat varje dag. Så allt hamnar i soporna för oss. Vilket innebär att vi fyller ungefär en svart sopsäck med skräp varje dag. Det blir mycket sopor för sopnissarna när de kommer då våran gata består av 500 hus med bara studenter.

Fick en check från mitt jobb idag, hade lagt ut 1200 kr för mina tågbiljetter till London. Skulle lösa in den på bankkontor i stan men det visade sig att man måste ha ett engelskt konto för att kunna ta ut pengarna, tungt suckande gick jag därifrån och får hoppas att jobbet kan lösa det på något sätt.

Snart kommer mina fina flickor hit för att fördriva tiden lite åt mej! Ska bli så skoj.. Blir väl lite turistande saker, en hel del shopping och en massa party hoppas jag!

Idag var jag lat och köpte subway macka på väg hem från stan, var vrålhungrig och det luktade så gott när jag passerade subway, gott var det!

Just ja, snart e det ju någon till som fyller år, undrar vad Mor önskar sig då? En resa till England kanske?! hihi
Nej nu ska jag ta o sträcka ut ryggen lite, har så ont efter allt stilla sittande på jobbet! Måste nog ha ett jobb där man rör på sig mycket och inte still! Hur nu jag ska hitta på det?!

Nått för mej kanske?!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0